Aktuális híreink


25 éves a katolikus iskola

A Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola elődje 25 esztendeje kezdte meg működését. Erre emlékezett az intézmény közössége. Dr. Beer Miklós váci püspök tartott hálaadó szentmisét

25 éves a katolikus iskola

A szentmise után a keresztutat idézték fel a diákok, majd az iskolában folytatódott az ünnepség. Itt Kiss Zsolt művészeti vezető irányításával zenés előadást rendeztek, a végén természetesen a Kolping-dalt előadva. 25 éves a katolikus iskola

A nap végén hatalmas tortát vágott fel Lakatos András, az iskola, és Tóth Gábor, a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet igazgatója

25 éves a katolikus iskola


Versmondók versengtek

A Budapesti Kolping Általános Iskola, Gimnázium és Sportgimnázium Versmondó Versenyt hirdetett 2019. 04. 13-án a budapesti katolikus iskolák és a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet által fenntartott oktatási intézmények tanulói számára. Az országból közel 100 tanuló vett részt különböző kategóriákban. A következő eredmények születtek: IV. kategória: általános iskola 7-8. évfolyamon 1. helyezett Vitai Evelin 7. osztály, s különdíj: Vitai Ramóna 8. osztály Emléklapot kapott: Farkas Kira Dzsesszika 1. osztály és Valérián István Frederik 3. osztály. Mindenkinek gratulálunk!
VersmondókÉvfordulós tanulmányi versenyen

A Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola 2019.április 2-ára tanulmányi- és labdarúgó versenyt hirdetett az iskola 25 éves jubileuma alkalmából.
A tanulmányi versenyen=
Városunkból és a fenntartónk, a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet működtetésében lévő iskolákból összesen 120 gyermek vett részt e jeles napon. A délelőtt jó hangulatban telt, örömmel jöttek iskolánkba a diákok.
A tanulmányi versenyen1848-ra emlékezve, óvodásokkal

A Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola diákjai immár második alkalommal együtt emlékeztek az 1848 – 49-es forradalom és szabadságharc eseményeire városunk nagycsoportos óvodásaival.
Március 15=
A tavalyi létszámot is felülmúlva közel 250 gyermek vett részt az ünnepi műsoron, majd az azt követő kézműves foglakozáson.
A diákok

Családháló-elismerés

Minden „kolpingos” dolgozó nagy örömére szolgált, hogy egy kedves család jelölte az iskolát a Családháló 2018 általános iskolája díjra.
Átadás
2019. március 2-án Budapesten a Benczúr Házban ünnepélyes keretek között az iskola igazgatója Lakatos András a csaladhalo.hu főszerkesztőjétől, Czefernek Lénától átvehette a családháló elismerését a gyermekekért és családjaikért végzett kiemelkedő, lelkiismeretes munkáért. Ez a díj is egy visszaigazolás arra, hogy az iskolában tanulókat minden nap egy szeretetteljes, családias légkör fogadja. Valamennyi itt dolgozó pedagógus vallja, hogy a hittel végzett munka képes a gyerekekben mélyebben lévő értékek kibontására, számukra a legnagyobb ajándék a diákok öröme és boldogsága.Farsangoltunk

Tanulóink idén is nagy örömmel búcsúztatták a telet farsangi programjainkon.
JelmezbenElsősöket avattunk

Kolping-hét keretén belül felavattuk kolpingos diákokká elsős tanulóinkat.
KolpingosokOvisok fociznak keddenként - beindultak a foglalkozások

Sok-sok focizni szerető gyerek lepte el az iskola tornatermét, s mindféle ügyes trükköt tanultam, már az első alkalommal.
Bármikor be lehet kapcsolódni, továbbra is várjuk a csemetéket, akár szüleikkel együtt!
LabdavezetésÓvodások focija

Ovifoci indul novemberber. Várjuk az ügyes és a még ügyesebb óvodások és szüleik jelentkezését új programunkra!
Lehet focizni


Nagy sikerű szülői vacsora

Nagy sikere volt az idei szülői vacsorának, sokan vásároltak vacsora-, illetve támogató-jegyet. Az estet a pedagógusok vidám produkciója is jó hangulatba hozta. Egy popválogatást adtak elő a derék tanerők, a közönség harsány tetszésnyilvánítása mellett. Nagy sikere volt a tombolának is.
Tanárok a színpadon


Rózsafüzér imádság

Október 18-án csatlakoztunk az Országos Lelkipásztori Intézet felhívásához és közösen imádkoztuk a rózsafüzért a világ békéjéért.
A templomban

Aradi Tizenhármak

Október 6-án megemlékeztünk a tizenhárom aradi vértanúról
A megemlékezés háttere

Alsós szüreti bál

Idén is nagy sikert aratott alsós tanulóink körében a szüreti bál.
Szüreti bálon

Tornafelszerelés 1. osztályos tanulóinknak

Iskolánk alapítványának támogatásával első osztályos tanulóink szeptember közepén megkapták a beiratkozáskor megígért tornafelszerelést, mely nagy örömmel töltötte el kis tanulóinkat.
Pólót kaptak elsőseink

Motoros családi napon

Több éves hagyományra visszatekintve szeptember 8-án a 11. Nagykőrösi Családi Motoros Napon vettünk részt. Énekeltünk, kötelet húztunk, remek hangulatban telt a napunk.
Motorosnap

Új tanév, fejlesztés, játszótér

Alapítványunk segítségével és két külső forrásból sikerült egy új, modern, minden szabványnak és minden igénynek megfelelő, s minden gyermeki igényt kielégítő játszóteret telepíteni.
A játszótér átadása
A játszótér megépítését az tette lehetővé, hogy egyrészt a Kolpng Suli Alapítvány, másrészt a Hódút Kft és a Kécske Agrár Kft. támogatást nyújtott. Ezt a tényt a játszótér mellett elhelyezett dísztábla is rögzíti.
A játszótér átadása
Az új eszközök azóta is napi használatban vannak...


A 2017-2018. tanév eseményeiből >>

A 2016-2017. tanév eseményeiből >>

A 2015-2016. tanév eseményeiből >>

A 2014-2015. tanév eseményeiből >>

A 2013-2014. tanév eseményeiből >>

A 2012-2013. tanév eseményeiből >>

A 2011-2012. tanév eseményeiből >>

Korábbi híreink >>

Iskolagyümölcs-beszállítónk a Vega-Ház Kft.
Garden